Lajme

Studio hulumtimi dhe projektimi

Katër studentë nga Belgjika (Universiteti i Gentit dhe Artemis Antwerp) do të marrin pjesë ne analizimin e kësaj hapësire urbane. më shumë

Public transport company LPP took over a MAN hybrid bus prototype last Thursday for a three-w

Public transport company LPP took over a MAN hybrid bus prototype last Thursday for a three-week test - to determine, whether it is suitable for Ljubljana in terms of econommë shumë

Positive citizens’ response during MAN Hybrid Bus trial in Ljubljana (CIVITAS ELAN)

Public transport company LPP took over a MAN hybrid bus prototype last Thursday for a three-week test - to determine, whether it is suitable for Ljubljana in terms of economy and pollution. Yesterday, both companies, along with CIVITAS ELAN group, presented the bus to public, which induced positivemë shumë

previous

1-3 Nga 3

next